Bestanden naar een gedeelde netwerkmap verzenden

Belangrijk

• Zie Voorbereiding op het verzenden via Scannen naar map als u bestanden verzendt naar een gedeelde map op het netwerk en controleer het volgende voor de bestemmingscomputer:

• Naam bestemmingscomputer

• Gebruikersnaam en wachtwoord van de bestemmingscomputer

• Naam gedeelde bestemmingsmap

• Afhankelijk van het besturingssysteem op de clientcomputer is voor toegang tot de gedeelde map mogelijk verificatie vereist.

U kunt op een van de volgende manieren een bestand over het netwerk naar een gedeelde map verzenden:

Opmerking

• Wanneer de firewall of een antivirusprogramma actief is, kunt u mogelijk niet een gedeelde map op de computer als de bestemmingsmap opgeven. Wanneer dit het geval is, raadpleeg dan Help van het antivirusprogramma.

• Wanneer Windows firewall actief is en u niet een gedeelde map op de computer als de bestemmingsmap kunt opgeven, zou het apparaat met de computer kunnen communiceren door het wijzigen van de uitzonderingen van de Windows firewall. Zie de Windows Helpfunctie voor meer informatie.