Voorbereiding op het verzenden via Scannen naar map

Als u scanbestanden via Scannen naar map wilt verzenden, moet u eerst het volgende doen:

Opmerking

• U kunt de gedeelde map maken onder Windows Vista of hoger, Windows Server 2003 of hoger en OS X 10.2 of hoger.

• Bestanden kunnen via SMB worden verzonden met behulp van het SMB-protocol (139/TCP, 137/UDP) of het CIFS-protocol (445/TCP).

• Bestanden kunnen alleen via SMB (139/TCP, 137/UDP) worden verzonden in een NetBIOS via TCP/IP-omgeving.

• Bestanden kunnen niet worden verzonden via SMB in een NetBEUI-omgeving.