Menunamen en kort overzicht van elke functie

Hierna volgt een overzicht van de menus die beschikbaar zijn op het tabblad [Uitgebreide Instelling] van het PCL 6-printerstuurprogramma. Zie voor informatie over andere items die in elk menu geconfigureerd kunnen worden de Help-functie van het printerstuurprogramma.

Het menu Taaksetup

U kunt het taaktype, de classificatiecode en de verificatie opgeven.

Het menu Standaard

U kunt de oorspronkelijke richting, het formaat, het afdrukformaat en de afdrukkleur opgeven.

Het menu Papier

U kunt de instellingen voor de papierlade en papiersoort configureren.

Het menu Dub.z./Lay-out/Boekje

U kunt de instellingen configureren voor gecombineerd afdrukken, dubbelzijdig afdrukken en boekjes afdrukken.

Het menu Impositie

Hier kunt u de instellingen voor de posterfunctie configureren.

• Voor meer informatie over de posterfunctie, zie Poster.

Het menu Uitvoerinstellingen

U kunt hier de instellingen voor de uitvoerlade, sorteren en scheidingspagina's configureren.

Het menu Afdr.kwaliteit: Standrd

U kunt hier instellingen configureren zoals resolutie en tonerbesparing.

Het menu Afdr.kwaliteit: Geav.

U kunt instellingen configureren als Color Universal Design kleurenpalet, kleurbalans en vector/raster.

Het menu Effecten

U kunt hier de instellingen voor onbevoegd kopiëren en watermerken configureren.

Opmerking

• Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het PCL 5c-printerstuurprogramma.