Koptekst overslaan
 

Wanneer u meerdere documenten afdrukt (zoals hand-outs voor vergaderingen), dan kunt u sets in volgorde van elkaar afscheiden. Sorteren slaat de gegevens die zijn overgebracht vanuit een computer op in het geheugen van het apparaat of harde schijf.

Als het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het sorteren worden opgegeven in het menu [Uitvoerinstellingen] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Als het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het worden opgegeven op het tabblad [Setup]. Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.

Belangrijk

  • U kunt maximaal 1.000 pagina's en 999 kopieën sorteren.

  • Als paginadoorvoer wordt uitgevoerd door [Automatisch doorgaan] op een afdruktaak die is onderbroken vanwege fouten, zal sorteren worden geannuleerd. Voor meer informatie over [Automatisch doorgaan], zie Paginadoorvoer uitvoeren wanneer er zich een fout voordoet.

Sorteren

De afdrukken worden samengevoegd in ordelijke sets, met de juiste paginavolgorde.

Illustratie van sorteren

Opmerking

  • Als het informatiepictogram (Pictogram ) naast de lijst "Sorteren:" wordt weergegeven in het PCL 6-printerstuurprogramma of het PostScript 3-printerstuurprogramma, kunt u Sorteren niet opgeven. Klik op het informatiepictogram (Illustratie pictogram ) om te controleren waarom de sorteerfunctie niet beschikbaar is.

  • Als het informatiepictogram (Illustratie pictogram ) naast het selectievakje "Sorteren toepassing negeren" wordt weergegeven in het PCL 5c-printerstuurprogramma, kunt u de sorteerinstelling niet wijzigen. Voor meer informatie klikt u op het informatiepictogram (Pictogram ).

  • Als sorteren in het printerstuurprogramma is opgegeven, controleer dan of [Sorteren (applicatie)] niet geselecteerd is. De uitvoer kan van uw verwachting afwijken. Geef [Sorteren (printer)] op als u het document afdrukt.

  • Het papierformaat en het aantal vellen dat door de sorteerfunctie worden ondersteund, hangt af van de aangesloten optie. Zie voor meer informatie de handleiding Onderhoud en Specificaties.