Koptekst overslaan
 

Scheidingspagina

Het is mogelijk scheidingpagina's op papier af te drukken dat uit een papierlade komt die in het printerstuurprogramma is opgegeven. Scheidingpagina's worden voor andere afdruktaken afgedrukt om te voorkomen dat andere gebruikers per ongeluk het document bij de printer pakken.

Op de scheidingspagina worden gebruikersnaam, taaknaam, hostnaam en de afdrukdatum en -tijd afgedrukt.

Als het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan de scheidingspagina worden opgegeven in het menu [Uitvoerinstellingen] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Als het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan dit worden opgegeven op het tabblad [Geldige toegang]. Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.

Afbeelding van een scheidingpagina

Opmerking

  • Deze functie is alleen beschikbaar als u [Normale afdruk] geselecteerd heeft in de lijst "Taaksoort:".

  • De datum en tijd van de afgedrukte taak op de scheidingpagina kan afwijken van de datum en tijd die in het takenlogboek wordt geregistreerd. Het tijdstip dat wordt afgedrukt en het werkelijke tijdstip kunnen ook verschillen als de afdruktaak werd gepauzeerd, bijvoorbeeld vanwege een fout en na een tijdje werd hervat.

  • Om het afdrukken van een document te annuleren, dient u het afdrukken van zowel de bannerpagina als de taak zelf te annuleren.

  • Als het afdrukken voltooid is, worden afdruklogboeken apart van de scheidingpagina en de afdruktaak opgeslagen.

  • Afhankelijk van de afdrukinstellingen kan de scheidingpagina worden afgedrukt op papier met een formaat en type die afwijken van hetgeen is opgegeven in de afdruktaak.

  • Afhankelijk van de afdrukinstellingen kan de scheidingpagina worden uitgevoerd in een andere lade dan de lade die is opgegeven in de afdruktaak.

  • Als er in de tekstreeks op de scheidingpagina tekens worden gebruikt anders dan letters en cijfers, is het mogelijk dat deze niet goed worden afgedrukt.

  • Afhankelijk van de gebruikte toepassing kan een scheidingpagina afgedrukt worden voor elke set kopieën als er meerdere sets kopieën afgedrukt worden.

  • Afhankelijk van de gebruikte toepassing kan er elke keer dat het papierformaat of -richting wijzigt een scheidingpagina afgedrukt worden als de afdruktaak verschillende formaten of richtingen bevat.

  • Afhankelijk van de gebruikte toepassing kan er een scheidingpagina afgedrukt worden vóór elke taak als de afdruktaak uit verschillende taken bestaat.