Classificatiecodes registreren

Als u classificatiecodes registreert, legt de printer het aantal afdrukken vast dat onder elke code is gemaakt.

U kunt classificatiecodes registreren voor afzonderlijke gebruikers en specifieke doeleinden, waardoor u het specifieke printergebruik van elke code kunt controleren.

U kunt bijvoorbeeld accounts beheren voor individuele clientcomputers of accounts.

Genummerde illustratie van classificatiecode

1. Divisies, secties, afdelingen, projectteams, gebruikers, enz. die moeten worden beheerd.

2. De juiste classificatiecode voor de afdruktaak wordt ingevoerd.

Voor meer informatie, zie De classificatiecode voor een afdruktaak opgeven.

3. De taak wordt afgedrukt.

Gebruik Web Image Monitor om aan te geven of het invoeren van een classificatiecode bij het afdrukken verplicht of naar keuze is.

Voor meer informatie, zie Classificatiecodes configureren.

4. Classificatiecodes worden verzameld en beheerd door een extern logboekbeheersysteem.