Snelkeuzes gebruiken

Een aantal veelgebruikte functies is geregistreerd onder "Snelkeuzelijst:" op het tabblad [Veelgebruikte intellingen].

U kunt de relevante instelling toepassen door gewoon op de naam van de snelkeuze te klikken. Hierdoor kunt u onjuiste instellingen en misdrukken voorkomen.

Snelkeuzes kunnen naar wens worden toegevoegd, aangepast en verwijderd. Door geregistreerde snelkeuzes te gebruiken, kunnen gebruikers die geen grondige kennis bezitten van het printerstuurprogramma op een eenvoudige manier gebruikmaken van geavanceerde afdrukfuncties.

Volg de procedure om snelkeuzes te registreren.

1Open het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren].

2Specificeer de door u gewenste instellingen.

3Klik op [Huidige instellingen registr...].

4Voer een naam en opmerking die de instelling omschrijft in en klik dan op [OK].

5Klik op [OK].

Opmerking

• Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het aanpassen en verwijderen van snelkeuzes.