De modus wijzigen

U kunt de modus wijzigen door op de pictogrammen weergegeven op het [Home]-scherm te drukken.

Belangrijk

• Pas geen overmatige druk of kracht toe op het scherm, want dan kan het beschadigen. Maximaal toelaatbare kracht is ongeveer 30 N (ongeveer 3 kgf). N = Newton, kgf = kilogramkracht. 1 kgf = 9,8 N.

Afbeelding van het wijzigen van modi

Opmerking

• Voor meer informatie over het gebruik van het scherm [Home] op het bedieningspaneel, zie Het [Home]-scherm gebruiken.

• Voor meer informatie over het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen, zie Het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen.

• Voor meer informatie over het gebruik van het scherm [Internetbrowser], zie Het gebruik van het scherm [Internetbrowser].

• In de volgende gevallen kan de modus niet worden gewijzigd:

• Bij het scannen van een origineel met de fax- of scanfunctie

• Tijdens directe verzending

• Bij het openen van de volgende schermen:

• Apparaateigenschappen

• Teller

• Informatie

• Adresboekmanagement

• Papierlade-instellingen

• Huidige taak / Taakhistorie

• Tijdens Direct kiezen bij het verzenden van een fax

• Het [Home]-scherm is ingesteld als standaardscherm zodra het apparaat wordt ingeschakeld. U kunt deze standaardinstelling wijzigen bij Functieprioriteit. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.