Koptekst overslaan
 

Het [Home]-scherm gebruiken

Er is een pictogram aan elke functie toegewezen en deze worden weergegeven op het [Home]-scherm. U kunt snelkoppelingen naar veelgebruikte functies of internetpagina's toevoegen aan het [Home]-scherm. Ook kunt u widgets zoals de Talen wijzigen widget registreren.

Als u het [Home]-scherm wilt weergeven, drukt u op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Belangrijk

  • Pas geen overmatige druk of kracht toe op het scherm, want dan kan het beschadigen. Maximaal toelaatbare kracht is ongeveer 30 N (ongeveer 3 kgf). N = Newton, kgf = kilogramkracht. 1 kgf = 9,8 N.

Het [Home]-scherm bestaat uit vijf schermen, Home 1 t/m Home 5. Home-scherm 3 is het standaardscherm dat het eerst verschijnt wanneer u op [Home] drukt.

Om tussen schermen te wisselen, veegt u met uw vinger naar links of rechts op het scherm.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

  1. Pictogram van toepassingenlijst Illustratie bedieningspaneel

    Druk hierop om de lijst met toepassingen weer te geven. U kunt snelkoppelingen maken naar de toepassingen op het [Home]-scherm. Voor meer informatie over de geïnstalleerde toepassingen waarvan de pictogrammen worden weergegeven op het [Home]-scherm via de standaard fabrieksinstelling, zie Vooraf geïnstalleerde toepassingen met gebruik van Standaardinstellingen.

    Als u een toepassing wilt gebruiken die wordt weergegeven op het tabblad [Widgets] en [Programmeren], maakt u een snelkoppeling voor de toepassing in het [Home]-scherm. Voor meer informatie, zie Het [Home]-scherm aanpassen.

  2. Pictogrammen om tussen schermen te wisselen Illustratie van bedieningspaneel

    Druk hierop om tussen de vijf home-schermen te wisselen. De pictogrammen verschijnen aan de onderkant rechts en links van het scherm. Het aantal pictogrammen geeft het aantal schermen weer aan weerszijden van het huidige scherm. Wanneer u bijvoorbeeld Home-scherm 3 bekijkt, worden twee pictogrammen weergegeven aan zowel de rechter- als linkerzijde.

  3. Pictogramweergavegebied

    Geeft de functie of pictogrammen en widgets van toepassingen weer. Weergegeven pictogrammen kunnen verschillen tussen de vijf startschermen. Voor meer informatie over de pictogrammen in elk scherm, zie Belangrijkste pictogrammen in het [Home]-scherm.

    U kunt ook snelkoppelingen toevoegen en pictogrammen schikken met behulp van mappen. Voor meer informatie, zie Het [Home]-scherm aanpassen.

Opmerking