Belangrijkste pictogrammen in het [Home]-scherm

De volgende pictogrammen worden standaard weergegeven in het [Home]-scherm:

Home-scherm 3

Pictogram

Beschrijving

Snelle kopie Illustratie van bedieningspaneel

Hiermee kunt u instellingen maken door simpelweg de richting van de toetsen links naar rechts te bewegen, zodat u gemakkelijk kunt kopiëren. U kunt ook gebruikmaken van de belangrijkste kopieerfuncties zoals dubbelzijdig en gecombineerd kopiëren. Voor meer informatie over het gebruik van deze functie, zie Het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen.

Snelle scanner Illustratie van bedieningspaneel

Hiermee kunt u een bestemming uit de lijst selecteren en gescande gegevens verzenden. U kunt gegevens versturen via e-mail of naar een map. Voor meer informatie over het gebruik van deze functie, zie Het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen.

Snelle fax Illustratie van bedieningspaneel

Hiermee kunt u een bestemming uit de lijst selecteren en faxen verzenden. Voor meer informatie over het gebruik van deze functie, zie Het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen.

Printer Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om het apparaat als printer te gebruiken.

Zie Afdrukken voor meer informatie over het maken van instellingen voor de printerfunctie.

Document Server Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan of af te drukken.

Voor meer informatie over het gebruik van de functie Documentserver, zie Kopiëren / Document Server.

Webbrowser illustratie bedieningspaneel

Druk op deze toets om internetpagina's weer te geven. Voor meer informatie, zie De browserfunctie gebruiken.

Systeem Bericht Widget Schermafbeelding bedieningspaneel

Hiermee worden berichten van het systeem en de toepassingen van het apparaat weergeven.

Ontv.best. fax widget Schermafbeelding bedieningspaneel

Hiermee wordt de faxontvangststatus weergegeven. Ook worden berichten weergegeven wanneer het apparaat faxdocumenten ontvangt. Anders wordt “Geen ontv.bestand” weergegeven.

Home-scherm 4

Pictogram

Beschrijving

Kopieerapparaat Illustratie van bedieningspaneel

Druk hierop om het scherm van de kopieerfunctie weer te geven.

Zie Kopiëren / Document Server voor meer informatie over het gebruik van de kopieerfunctie.

Scanner Illustratie van bedieningspaneel

Druk hierop om het scherm van de scannerfunctie weer te geven.

Voor meer informatie over het gebruik van de scannerfunctie, zie Scannen.

Fax Illustratie van bedieningspaneel

Druk hierop om het scherm van de faxfunctie weer te geven. Wanneer de Fax op afstand functie is ingeschakeld op het apparaat, verschijnt het [Fax op afstand] pictogram in plaats van de normale fax.

Zie Faxen voor meer informatie over het gebruik van de faxfunctie.

Gebruikershandleiding Illustratie van het bedieningspaneel

Druk hierop om de handleidingen voor het apparaat weer te geven.

Adresboekbeheer Illustratie van het bedieningspaneel

Druk hierop om het adresboek weer te geven.

Voor meer informatie over het gebruik van het adresboek, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Gebruikersinstellingen Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk hierop om het scherm weer te geven van de systeeminstellingen van het apparaat.

Talen wijzigen widget Schermafbeelding bedieningspaneel

Hiermee kunt u de taal op het scherm wijzigen.

Voorraadinformatie widget Illustratie bedieningspaneel

Geeft aan hoeveel toner er nog is.

Home-scherm 5

Pictogram

Beschrijving

Geïntegreerde softwaretoepassingen

Als er een geïntegreerde softwaretoepassing geïnstalleerd is, wordt er een functiepictogram voor de toepassing weergegeven op het [Home]-scherm.

U kunt pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm om het apparaat aan te passen. Voor meer informatie over het toevoegen van pictogrammen aan het [Home]-scherm, zie Pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm.