Faxen verzenden en ontvangen via internet

Afbeelding van het verzenden en ontvangen van faxberichten via internet

Verzenden en ontvangen via e-mail

Dit apparaat zet gescande documentafbeeldingen om naar een e-mailindeling en verzendt en ontvangt de e-mailgegevens via internet.

• Geef een e-mailadres op in plaats van het telefoonnummer van de bestemming te kiezen (Internetfax- en e-mailverzending).

Zie Faxen voor details.

• Dit apparaat kan e-mailberichten ontvangen via Internetfax of van computers (Internetfax-ontvangst en E-mailen voor afdrukken).

Zie Faxen voor details.

• Apparaten die compatibel zijn met Internetfax en computers die e-mailadressen hebben, kunnen e-mailberichten ontvangen via Internetfax.

IP-fax

De IP-faxfunctie verstuurt of ontvangt documenten tussen twee faxapparaten direct via een TCP/IP-netwerk.

• Geef een IP-adres of hostnaam op in plaats van een faxnummer om een document te versturen (IP-fax-verzending).

Zie Faxen voor details.

• Dit apparaat kan documenten die zijn verzonden via Internetfax ontvangen (IP-fax-ontvangst).

Zie Faxen voor details.

• Met een VoIP-gateway kan dit apparaat naar G3-faxen verzenden die zijn aangesloten op een Public Switched Telephone Network (PSTN).

Verwijzing

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor details over de instellingen van het apparaat.