Faxen verzenden en ontvangen zonder papier

Ontvangst

U kunt ontvangen faxberichten opslaan in elektronische formaten op de harde schijf van het apparaat, zonder ze te hoeven afdrukken.

Deze illustratie toont de digitale ontvangst van een fax

Met Web Image Monitor kunt u documenten controleren, afdrukken, verwijderen, ophalen of downloaden met behulp van uw computer (ontvangen documenten opslaan).

Verwijzing

Verzending

Vanaf uw computer kunt u via het netwerk (ethernet of draadloos LAN) een fax verzenden naar dit apparaat, dat deze fax vervolgens doorstuurt via de telefoonverbinding (LAN-fax).

Deze illustratie toont digitale faxverzending

• Om een fax te verzenden, selecteert u Afdrukken vanuit de Windows-toepassing waarin u werkt, kiest u vervolgens LAN-fax als printer en geeft u tot slot de bestemming op.

• U kunt ook de verzonden afbeeldingsgegevens controleren.

Verwijzing

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor details over de instellingen van het apparaat.

• Raadpleeg Faxen voor details over het gebruik van de functie.