Gebruik de opdracht "dhcp" om de DHCP-instellingen te configureren.

Referentie

Met het onderstaande commando kunt u de huidige DHCP-instellingen weergeven.

msh> dhcp

Configuratie

U kunt de DHCP-instellingen configureren.

msh> dhcp interface_name [on | off]

Klik op [aan] voor het inschakelen van DHCP. Klik op [uit] voor het uitschakelen van DHCP.

Configuratie van de interfaceprioriteit

U kunt prioriteiten toekennen waarmee wordt bepaald welke interface DHCP-parameters krijgt.

msh> dhcp priority interface_name

De toekenning van prioriteiten is nuttig wanneer meer dan één interface aan de printer wordt aangesloten.

Als er geen interface wordt geselecteerd, verschijnt het volgens de actueel ingestelde prioriteiten, ongeacht of er meerdere interface-aansluitingen zijn.

Interfacenaam

Te configureren interface

ether

Ethernet-interface