Toegangscontrole

Gebruik het commando "access" om de toegangscontrole te bekijken en te configureren. U kunt ook twee of meer toegangsbereiken opgeven.

Referentie

msh> access

Configuratie

msh> access star range start-address end-address

• ster stelt een doelnummer tussen 1 en 5 voor (er kunnen maximaal vijf toegangsbereiken worden geregistreerd en geselecteerd).

Bijvoorbeeld: voor het opgeven van toegankelijke IP-adressen tussen 192.168.0.10 en 192.168.0.20:

msh> access 1 range 192.168.0.10 192.168.0.20

Het toegangsbereik beperkt de werkstations van waaruit afdrukken mogelijk is via een adres. Als u het afdrukken niet behoeft te beperken, gebruikt u de instelling "0.0.0.0".

De invoer is niet geldig als het beginadres groter is dan het eindadres.

Er kunnen maximaal vijf toegangsbereiken worden opgegeven. De invoer is ongeldig als het doelnummer wordt weggelaten.

Andere sessies dan die van Web Image Monitor of telnet worden beperkt door toegangscontrole.

Initialisatie toegangscontrole

msh> access flush

Opmerking

• Hiermee herstelt u de standaardwaarde van de fabriek, zodat alle toegangsbereiken "0.0.0.0" worden.