Onderhoud op afstand via telnet

U kunt de printerstatus bekijken en de netwerkinterfacemodule configureren met behulp van telnet.

Opmerking

• U moet een wachtwoord opgeven, zodat alleen de netwerkbeheerder of iemand met netwerkbeheerderrechten het onderhoud op afstand kan gebruiken.

• Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat werd gebruikt om de netwerkinterfacemodule te configureren met een Web Image Monitor.

• Als u een wachtwoord wijzigt met behulp van onderhoud op afstand, dan worden de andere wachtwoorden ook gewijzigd.

Verwante onderwerpen

Telnet gebruiken
Opdrachtenlijst