Gebruik de opdracht "set" om toegang van op afstand voor elk protocol toe te staan of te verhinderen.

msh> set protocol {up | down}

Protocol

tcpip

smb

lpr

ftp

diprint

web

snmp

ipp

http

"omhoog" betekent actief en "omlaag" betekent niet actief.

Opmerking

• Als u toegang op afstand via TCP/IP verbiedt en vervolgens uitlogt, kunt u toegang op afstand niet gebruiken. Als u dat per ongeluk doet, kunt u het bedieningspaneel gebruiken om toegang via TCP/IP toe te staan.

• Wanneer u toegang via TCP/IP verhindert, kunt u ook lpr, ftp, diprint, web, snmp, ipp en http niet gebruiken.

Display

Met de volgende opdracht worden de huidige tcipip en de smb-instellingen weergegeven.

msh> set protocol