Mappen registreren

In dit gedeelte wordt de procedure beschreven om mappen te registreren, te wijzigen en te verwijderen.

Door een gedeelde map te registreren, kunt u rechtstreeks bestanden of ontvangen faxdocumenten daarin scannen.

Er bestaan drie soorten protocollen die u kunt gebruiken:

Opmerking

• Voor meer informatie over protocollen, servernamen en mapniveaus kunt u contact opnemen met uw netwerkbeheerder.

• U kunt voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers toegang hebben tot mappen op het apparaat. Zie Een beveiligingscode registreren.

• U kunt alleen SMB, FTP of NCP selecteren. Als u een protocol wijzigt na het voltooien van uw instellingen, worden alle eerdere invoeren gewist.