Een SMB-map wijzigen

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

3Selecteer de naam van de map die u wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

4Druk op [Map].

5Selecteer de items die u wilt wijzigen.

Wanneer u een map opgeeft, voer dan het pad rechtstreeks in of selecteer het door naar het netwerk te verwijzen. Zie Handmatig de SMB-map localiseren en De SMB-map localiseren met Blad. door netwerk voor meer informatie.

6Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

7Druk op [Afsluit.].

8Druk op [OK].

9Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Verwante onderwerpen

Het protocol wijzigen