Een NCP-map registreren

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

3Druk op de naam die u wilt registreren of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

4Druk op [Map].

5Druk op [NCP].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Selecteer "Verbindingstype".

Als u een map in een NDS-boomstructuur wilt opgeven, druk dan op [NDS]. Als u een map op een NetWare-server wilt opgeven, druk dan op [Bindery].

Als u "Verbindingstype" hebt ingesteld op [NDS], voer dan de gebruikersnaam in, gevolgd door de naam van de context waar het gebruikersobject zich bevindt. Als de gebruikersnaam "gebruiker" is en de contextnaam "context", voer dan "gebruiker.context" in.

7Geef het pad op.

Voor meer informatie over hoe het pad handmatig kan worden opgegeven, zie Handmatig de NCP-map localiseren.

Voor meer informatie over hoe het pad kan worden opgegeven met behulp van Bladeren door netwerk, raadpleegt uDe NCP-map localiseren met Bladeren door netwerk.

8Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

9Druk op [Afsluit.].

Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.

10Druk op [Verif. info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolg.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

11Druk op [Spec. and. Ver.info.] rechts van "Mapverificatie".

Wanneer [Niet specificeren] is geselecteerd, zijn de NCP-gebruikersnaam en het NCP-wachtwoord van toepassing dat door u is opgegeven in "Standaard gebruikersnaam/wachtwoord[Verzenden]" van de instellingen voor Bestand doorzenden. Voor meer informatie, zie Bestand doorzenden.

12Druk op [Wijzigen] onder "Log-in gebruikersnaam".

13Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

14Druk op [Wijzigen] onder "Log-in wachtwoord".

15Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

16Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

17Druk op [OK].

18Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• NCP is alleen beschikbaar als er een optionele NetWare-eenheid is geïnstalleerd.

• Om de naam te registreren, raadpleegt u Gebruikersinformatie registreren.

• U kunt maximaal 64 tekens (128 bytes) invoeren voor de gebruikersnaam.

• U kunt tot maximaal 64 alfanumerieke tekens (64 bytes) invoeren voor het wachtwoord.

• Om een map op te geven, kunt u handmatig het pad invoeren of de map vinden door door het netwerk te bladeren.

• Als gebruikersverificatie is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.