Een FTP-map registreren

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

3Selecteer de naam van de map die u wilt registreren.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

4Druk op [Map].

5Druk op [FTP].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Wijzigen] onder "Servernaam".

7Voer de servernaam in en druk vervolgens op [OK].

8Druk onder "Pad" op [Wijzigen].

9Typ het nieuwe pad en druk vervolgens op [OK].

U kunt een absoluut pad invoeren met deze indeling: "/gebruiker/home/gebruikersnaam"; of een relatief pad met deze indeling: "directory/subdirectory".

Indien u het pad leeg laat, wordt aangenomen dat de login-directory de huidige werkende directory is.

U kunt ook een IPv4-adres invoeren.

U kunt het pad invoeren met maximaal 256 tekens (256 bytes).

10Druk op [Wijzigen] onder "Poortnr." om het poortnummer te wijzigen.

11Voer het poortnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [hekje]-toets.

U kunt 1 tot 65.535 invoeren.

12Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

13Druk op [Afsluit.].

Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.

14Druk op [Verif. info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolg.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

15Druk op [Spec. and. Ver.info.] rechts van "Mapverificatie".

Wanneer [Niet specificeren] wordt geselecteerd, zijn de FTP-gebruikersnaam en het FTP-wachtwoord die u heeft opgegeven in "Standaard gebruikersnaam/wachtwoord [Verzenden]" van de instellingen voor Bestand doorzenden van toepassing. Voor meer informatie, zie Bestand doorzenden.

16Druk op [Wijzigen] onder "Log-in gebruikersnaam".

17Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

18Druk op [Wijzigen] onder "Log-in wachtwoord".

19Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

20Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

21Druk op [OK].

22Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Om de naam te registreren, raadpleegt u Gebruikersinformatie registreren.

• U kunt maximaal 64 tekens invoeren voor de gebruikersnaam en het wachtwoord.

• U kunt een servernaam invoeren van maximaal 64 tekens.

• Als gebruikersverificatie is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.