Een geregistreerde SMB-map verwijderen

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

3Selecteer de naam van de map die u wilt verwijderen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

4Druk op [Map].

5Druk op het protocol dat op dit moment niet is geselecteerd.

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

6Druk op [Ja].

7Druk op [OK].

8Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.