Het gebruik van het scherm [Webbrowser] (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Het Smart Operation Panel heeft een internetbrowser waarmee u internetpagina's kunt weergeven.

U moet eerst de netwerkinstellingen configureren in [Schermeigenschappen]. Voor meer informatie over elke instelling, zie Draadloos & netwerken.

Druk op [Webbrowser] Operation panel screen illustration op Home-scherm 3 om de internetbrowser te openen.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. URL-balk

Druk op deze balk om de URL van een internetpagina in te voeren.

2. Menu

Druk op de [Menu]-knop om dit menu weer te geven.

3. [Nieuw venster]

Druk hierop om een nieuw venster te openen.

4. [Bladwijzers]

Druk hierop om de lijst met bladwijzers weer te geven.

5. [Vensters]

Druk hierop om tussen schermen te schakelen.

6. [Vernieuwen]/[Stoppen]

Druk hierop om een webpagina te vernieuwen.

Terwijl een webpagina vernieuwd wordt, wordt [Stoppen] weergegeven.

7. [Volgende]

Druk hierop om terug te keren naar de vorige webpagina na het indrukken van de [Terug]-knop.

8. [Meer]

Druk hierop om de volgende items weer te geven:

Opmerking

• Voor de voorzorgsmaatregelen bij toegang tot externe servers via de Webbrowser, zie De beveiliging van de browserfunctie controleren.

• Om in te zoomen op het scherm, plaats uw duim en wijsvinger op het scherm en spreid vervolgens uw vingers. Om uit te zoomen op het scherm, knijpt u uw vingers samen.