Een internetpagina afdrukken (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

1Open een internetpagina.

2Druk op de [Menu]-knop.

3Druk op [Meer].

4Druk op [Afdrukken].

5Geef de afdrukinstellingen op en druk op [Afdrukken].

Opmerking

• Voor meer informatie over hoe u een internetpagina kunt weergeven, zie Een internetpagina weergeven (bij gebruik van het Smart Operation Panel).

• Wanneer u een internetpagina afdrukt die groter is dan het geselecteerde papierformaat, worden de randen afgesneden.

• Sommige internetpagina's zien er anders uit wanneer ze zijn afgedrukt, al naar gelang de configuratie.

• Middenin afbeeldingen of tekst kunnen pagina-einden optreden.

• Internetpagina's worden niet goed afgedrukt als de afdrukinstellingen van de browser niet worden ondersteund door het apparaat.

• U kunt internetpagina's alleen afdrukken als u bevoegd bent om de afdrukfunctie te gebruiken.