Afbeeldingen downloaden van een internetpagina (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

U kunt afbeeldingen downloaden van een internetpagina en ze opslaan op een SD-kaart. U kunt de volgende bestandsindelingen downloaden: GIF, JPEG en BMP.

VOORZICHTIG

• Houd SD-kaarten of USB-memorysticks buiten bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een SD-kaart of USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

1Plaats een SD-kaart in de mediasleuf.

2Open een internetpagina.

3Druk enige tijd op de afbeelding die u wilt downloaden.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Wanneer het snelkeuzemenu verschijnt, klikt u op [Afbeelding opslaan].