Gebruik van de schermen van de snelle toepassingen (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Met de snelle toepassingen kunt u instellingen wijzigen door simpelweg uit een lijst te selecteren of door de volgorde van de toetsen naar links of rechts te volgen, zodat u kunt gemakkelijk documenten kunt kopiƫren, faxen of scannen.

Als u de functies wilt gebruiken die niet beschikbaar zijn met snelle toepassingen, gebruik dan het scherm van elke standaardfunctie.

[Snelle kopie]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Kies de afbeeldingsbelichting die u wilt gebruiken.

2. Selecteer een papierlade.

3. Geef het aantal afdrukken op.

4. Geef de kopieerinstellingen op zoals dubbelzijdig, combineren of afwerking. U kunt ook de scaninstellingen opgeven.

5. Controleer het afgewerkte beeld.

6. Druk op deze knop om te beginnen met kopiƫren.

[Snelle fax]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een bestemming. U kunt ook een bestemming handmatig invoeren.

2. Kies de afbeeldingsbelichting die u wilt gebruiken.

3. Selecteer de resolutie die u wilt gebruiken.

4. Selecteer het origineelformaat en -type.

5. Druk hierop om vaak gebruikte instellingen als standaardinstellingen te registreren. U kunt ook aangeven of u gescande originelen wenst te stempelen.

6. Druk op deze knop om te beginnen met faxen.

[Snelle scanner]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een e-mail of mapbestemming. U kunt ook een e-mailbestemming handmatig invoeren.

2. Selecteer een kleurenmodus.

3. Selecteer een scanresolutie en het bestandstype waarin u gescande gegevens wenst te verzenden.

4. Selecteer een origineeltype en -formaat.

5. Druk hierop om de gescande gegevens te bekijken. U kunt ook vaak gebruikte instellingen als standaardinstellingen registreren.

6. Druk hierop om te beginnen met het verzenden van gescande gegevens.