Ontvangen en opgeslagen documenten bevestigen/afdrukken/verwijderen

U kunt documenten afdrukken die zijn ontvangen en opgeslagen op de harde schijf. U kunt tevens ongewenste documenten wissen.

Geef de instellingen voor ontvangen en opgeslagen documenten op in [Bestandsontvangstinstellingen] in het menu Faxeigenschappen voordat u deze functie gebruikt. Zie Bestandsontvangstinstellingen voor meer informatie over elke instelling.

Als u heeft geselecteerd om ontvangen documenten op te slaan waarbij u tevens een e-mailadres voor ontvangstbevestiging hebt opgegeven, kan naar dat e-mailadres een faxmelding worden verzonden.

Illustratie van ontvangen en opgeslagen documenten

Als de beveiligingsfuncties op het apparaat zijn ingeschakeld, kunnen ontvangen en opgeslagen documenten alleen worden weergegeven, afgedrukt en verwijderd door een gebruiker die als beheerder is ingesteld. Alleen de opgegeven gebruiker kan de bestanden die zijn ontvangen en op het apparaat zijn opgeslagen weergeven en aan andere gebruikers afleveren. Voor informatie over het toewijzen van een gebruiker voor het beheer van opgeslagen faxen, zie Opgeslagen ontvangstbestand gebruikersinstelling.

Opmerking

• Met de documentserver-functie kunt u niet werken met documenten die zijn ontvangen en opgeslagen.

• U kunt ontvangen en opgeslagen documenten bekijken en afdrukken met behulp van de Web Image Monitor. Voor meer informatie, zie Ontvangen faxdocumenten weergeven, afdrukken en verwijderen met Web Image Monitor.

• U kunt de bediening van het bedieningspaneel beperken tot de gebruiker die is opgegeven in [Opgesl. ontv.best. gebr.inst.]. Denk hierbij aan handelingen zoals het afdrukken of verwijderen van ontvangen documenten. Om dit te doen, selecteert u "Aan" voor de gebruikersparameters (schakelaar 10, bit 0) in parameterinstellingen. Nadat u dit hebt gedaan, wordt [Opgesl. ontvangstbestand afdr./verw.] niet meer op het scherm weergegeven en zijn ontvangen documenten die op het apparaat zijn opgeslagen niet meer beschikbaar via het bedieningspaneel. Voor meer informatie over parameterinstellingen, zie Parameterinstellingen.

• Voor de maximum waarden van de volgende items, zie Maximumwaarden:

• Aantal ontvangen documenten dat u kunt opslaan op de harde schijf van het apparaat

• Aantal pagina's dat u kunt opslaan in het geheugen

• Documenten die zijn ontvangen en opgeslagen worden afzonderlijk beheerd van de documenten die zijn verzonden en op de harde schijf zijn opgeslagen. U kunt documenten die zijn ontvangen en opgeslagen niet verzenden.

• Ontvangen vertrouwelijke documenten worden opgeslagen in persoonlijke boxen.