Ontvangen en opgeslagen documenten afdrukken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt die zijn ontvangen en op de harde schijf zijn opgeslagen.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Opgeslagen ontvangstbestand afdrukken / verwijderen].

3Selecteer het af te drukken bestand en druk op [Afdr.].

U kunt meerdere documenten opgeven en afdrukken.

Om het document na het afdrukken te verwijderen, drukt u op [Verw. bestand na afdr.]

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdr. op 2 zijden].

4Druk op de [Start]-knop.

5Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Voor het maximum aantal documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt afdrukken, zie Maximumwaarden.