Bestandsontvangstinstellingen

U kunt de uitvoermodus voor het ontvangen van faxdocumenten opgeven.

Er zijn zeven uitvoermethodes:

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Ontvangstinstellingen].

3Druk op [Bestandsontvangstinstellingen].

4Configureer de instellingen van het item dat u wilt registreren.

Om Opslaan in te stellen, raadpleegt u Opslaan.

Om Doorsturen in te stellen, raadpleegt u Doorsturen.

Om Afdrukken in te stellen, raadpleegt u Afdrukken.

Om Schakeltimer uitvoermodus in te stellen, raadpleegt u Schakeltimer uitvoermodus.

Om Autom.afdr.verbieden in te stellen, raadpleegt u Autom. afdr. verbieden.

Om Stand-by afdrukbestanden afdr. in te stellen, raadpleegt u Stand-bybestanden afdrukken.

Om Geheugenbev. ontvangst in te stellen, raadpleegt u Ontvangst met Geheugenbeveiliging.

5Druk op [OK].

6Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• U kunt niet overschakelen naar een andere instelling als ontvangen documenten zijn opgeslagen op de harde schijf. Om over te schakelen naar een andere instelling, moet u indien nodig de op de harde schijf opgeslagen documenten afdrukken en ze vervolgens verwijderen.