Lijst-/proefafd

In deze sectie worden de instellingen beschreven die ingesteld kunnen worden voor de [Lijst-/proefafd].

Meerdere lijsten

U kunt de configuratiepagina, het foutenlogboek en een netwerksamenvatting afdrukken.

Configuratiepagina

U kunt de huidige configuratie van de printer afdrukken. Raadpleeg voor meer informatie De configuratiepagina interpreteren.

Foutenlogboek

U kunt een foutrapport afdrukken.

Netwerksamenvatting

U kunt de status van het netwerkapparaat afdrukken.

Lijst voorraadinformatie

U kunt de status van de onderdelen afdrukken.

Menulijst

U kunt een menulijst afdrukken met alle beschikbare menu's.

Kleurentestpagina

U kunt een pagina voor kleurendemonstratie afdrukken.

PCL config./Font pagina

U kunt de huidige configuratie en de lijst geïnstalleerde PCL-lettertypen afdrukken.

PS config./Font pag.

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde lijst met PostScript-lettertypen afdrukken.

PDF Conf./Lettert. pag.

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde lijst met PDF-lettertypen afdrukken.

Hex dump

U kunt de gegevens afdrukken die via Hex Dump door de computer zijn verzonden.