HDD-management

U kunt de instellingen opgeven die gekoppeld zijn aan de gegevens die opgeslagen zijn op de harde schijf. Dit menu wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf is geïnstalleerd.

Alle tijd. taken verw.

U kunt alle tijdelijke documenten tegelijkertijd van de harde schijf verwijderen (testafdruk, beveiligde afdruk of uitgestelde afdrukgegevens).

Alle opgesl. taken verw.

U kunt alle opgeslagen afdrukgegevens tegelijk van de harde schijf verwijderen.

Tijd. taken autom. verw.

U kunt opgeven of u tijdelijke documenten op de harde schijf automatisch wilt verwijderen (testafdruk, beveiligde afdruk of uitgestelde afdrukgegevens). Als u deze instelling inschakelt, dan kunt u het aantal uren opgeven dat de printer moet wachten voordat het documenten verwijdert. Geef een wachttijd op van tussen 1 en 200 honderd uur (in stappen van een uur). De standaard wachttijd is 8 uur.

Standaardinstelling: [Uit]

• Aan

• Uit

Opgesl. taken autom. verw.

U kunt opgeven of uitgestelde afdruktaken op de harde schijf automatisch verwijderd moeten worden. Als u deze instelling inschakelt, kunt u het aantal dagen opgeven dat de printer moet wachten voordat het documenten verwijdert. Geef een wachttijd op van tussen 1 en 180 dagen (in stappen van een dag). De standaard wachttijd is 3 dagen.

Standaardinstelling: [Aan]

• Aan

• Uit