De configuratiepagina interpreteren

In dit gedeelte wordt de configuratiepagina beschreven.

Systeemreferentie

• Apparaat-ID

Hier wordt het serienummer weergegeven dat door de fabrikant aan het paneel werd toegewezen.

• Totaal geheugen

Hier wordt het totaal aantal geheugen (SDRAM) weergegeven dat op de printer geïnstalleerd staat.

• Totale tellerstand

Hier wordt het totale aantal pagina's weergegeven dat tot nu toe met de printer is afgedrukt.

• Firmwareversie

• Printer

Hier wordt het versienummer van de printerfirmware weergegeven.

• Systeem

Hier wordt het versienummer van de systeemfirmware weergegeven.

• Elektromotor

Hier wordt het versienummer van de printerengine weergegeven.

• NIB

Hier wordt het versienummer van de netwerkinterface weergegeven.

• Apparaatverbinding

Dit/deze item(s) verschijnt/verschijnen wanneer de apparaatoptie(s) geïnstalleerd is/zijn.

• HDD: Let.type/Macro downl.

Hier wordt de capaciteit van de harde schijf weergegeven.

• Printertaal

Hier wordt het versienummer van de printertaal weergegeven.

• Bijgevoegde uitrusting

Hier wordt de geïnstalleerde optionele apparatuur weergegeven.

Papierinvoer

Hier worden de instellingen in het menu Papierinvoer weergegeven.

Maintenance

Hier worden de instellingen weergegeven die in het menu Onderhoud zijn ingevoerd.

Systeem

Hier worden de instellingen weergegeven die in het menu Systeem werden ingevoerd.

Apparaatmodus

Hier worden de instellingen weergegeven uit het menu Apparaatmodi.

PCL Menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PCL-menu zijn ingevoerd.

PS-menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PS-menu zijn ingevoerd.

PDF-menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PDF-menu zijn ingevoerd.

Hostinterface

Hier worden de instellingen weergegeven die in het menu Host interface zijn ingevoerd.

Wanneer DHCP actief is op het netwerk, verschijnen het werkelijke IPv4-adres, het subnet mask en het gateway-adres tussen haakjes op de configuratiepagina.

Interface informatie

Hier wordt de interface-informatie weergegeven.

Opmerking

• De afgedrukte items zijn afhankelijk van de geïnstalleerde opties en printerinstellingen.