Een IP-adres specificeren (geen DHCP)

Als u de printer in een netwerk wilt gebruiken zonder DHCP te gebruiken of als u een statisch IP-adres wilt gebruiken, gebruik dan de volgende procedure om een specifiek IPv4-adres toe te wijzen aan de printer. Neem voor het aanbrengen van wijzigingen contact op met uw netwerkbeheerder voor het IP-adres, subnet mask en gateway-adres voor de printer.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Host interface] image Druk op [OK]

2Selecteer [Netwerk] image Druk op [OK]

3Selecteer [Actief protocol] image Druk op [OK]

4Selecteer [IPv4] image Druk op [OK]

5Selecteer [Actief] image Druk op[OK] image Druk op[Escape]

Stel andere benodigde protocollen op dezelfde manier in.

Schakel IPv4 in om de pure IPv4-omgeving van NetWare 6.5 te gebruiken.

6Selecteer [Apparaat IPv4-adres] image Druk op [OK]

7Druk op [IP-adres] image Voer het IPv4-adres voor de printer in. image Druk op [OK]

8Druk op [Subnet M] en [Gateway] om het subnet mask en het gateway-adres op dezelfde manier in te voeren.

9Zorg er zeker voor dat [Specificeer] geselecteerd is afbeelding Druk op [OK]