Een IP-adres automatisch ontvangen (DHCP)

Volg onderstaande procedure om de printer zodanig in te stellen dat deze automatisch een IP-adres ontvangt via DHCP. DHCP is standaard ingeschakeld, zodat deze procedure alleen nodig is als u de standaardinstellingen heeft gewijzigd.

Belangrijk

• Wanneer [Autom. verkrijgen (DHCP)] geselecteerd is, kunt u het IP-adres, subnet mask of gateway-adres niet configureren.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Host interface] image Druk op [OK]

2Selecteer [Netwerk] image Druk op [OK]

3Selecteer [Apparaat IPv4-adres] image Druk op [OK]

4Selecteer [Autom. verkrijgen (DHCP)] image Druk op [OK]

U kunt het gevonden adres controleren door op [IP-adres], [Subnet M] en [Gateway] te drukken.