Afdrukken met Mac OS X

Volg de onderstaande procedure om af te drukken met behulp van het printerstuurprogramma van PostScript 3 voor Mac OS X.

1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

Voor meer informatie over het weergeven van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren], zie De eigenschappen van het printerstuurprogramma weergeven in Mac OS X.

2Configureer de volgende instellingen:

• Papierformaat:

Selecteer het formaat van het document.

• Richting:

Selecteer de afdrukrichting van het document.

• Kopieen:

Geef het aantal afdrukken op.

• Gesorteerd (Pagina's sorteren:)

Geef op of de pagina's gesorteerd moeten worden.

Voor sommige versies van Mac OS X selecteert u [Paper Handling] of [Copies & Pages] in het pop-upmenu en vinkt u vervolgens het selectievakje [Collate:] aan.

Voor meer informatie over de sorteerfunctie, zie Sorteren.

3Selecteer [Paper Input] in het pop-upmenu.

4Selecteer de papierlade waarin zich het papier bevindt waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatisch selecteren] selecteert, wordt de papierlade automatisch geselecteerd aan de hand van het opgegeven papierformaat en -type.

5Selecteer [Printereigenschappen] in het pop-upmenu.

6Ga naar het menu "Feature Sets:" om de volgende instellingen te configureren:

• Papiertype:

Selecteer het soort papier dat in de papierlade zit.

• Kleurenmodus:

Selecteer [Kleur] voor kleurenafdrukken en [Zwart-wit] voor zwart-witafdrukken.

7Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig.

U kunt de afdrukfuncties eenvoudig instellen in de pop-upmenu's van het printerstuurprogramma. Raadpleeg voor meer informatie Handige afdrukfuncties.

8Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• Schakel de sorteerfunctie van de toepassing uit om de sorteerfunctie van de printer te gebruiken.