De eigenschappen van het printerstuurprogramma weergeven in Mac OS X

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe u het scherm met de instellingen van het printerstuurprogramma in Mac OS X kan weergeven. Weergegeven schermen kunnen afhankelijk van de toepassing afwijken van de schermen die in de volgende stappen worden weergegeven. In de procedure hieronder wordt Text Edit, dat met Mac OS X 10.6 wordt meegeleverd, als voorbeeld gebruikt.

1Start System Preferences op.

2Klik op [Print & Fax].

3Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.