Informatie over de functie van de interne printeropties

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

1. SD-geheugenkaartopties

• Kaart voor rechtstreeks afdrukken vanaf camera's

Hiermee kunt u rechtstreeks foto's afdrukken die gemaakt zijn met een digitale PictBridge-camera.

• VM-kaart

Met deze kaart kunt u softwaretoepassingen installeren.

• NetWare-kaart

Deze kaart hebt u nodig wanneer u een NetWare-server gebruikt.

Om deze optie toe te voegen, zie De SD-kaartopties installeren.

2. Optionele interface-eenheden

• Draadloze LAN-kaart

Hiermee kunt u via een draadloze LAN-verbinding communiceren.

• IEEE 1284 interfacekaart

Hiermee kunt u het apparaat aansluiten op een IEEE 1284-kabel.

Om deze optie toe te voegen, zie De interface-eenheden installeren.

3. SDRAM-module

U kunt 1,0 GB geheugen toevoegen.

Om deze optie toe te voegen, zie Het installeren van de SDRAM-module .

4. Harde schijf

Hiermee kunt u documenten opslaan die afgedrukt moeten worden.

Om deze optie toe te voegen, zie De harde schijf installeren.

Opmerking

• Als u twee of meer SD-kaarten wilt gebruiken, die in dezelfde sleuf kunnen gestoken worden, raadpleegt u uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.