De SD-kaartopties installeren

VOORZICHTIG

• Houd SD-geheugenkaarten buiten het bereik van kinderen. Als een kind een SD-geheugenkaart inslikt, neem dan direct contact op met een dokter.

Belangrijk

• Stel de kaart niet bloot aan fysieke schokken.

1Schakel de printer uit en trek het netsnoer uit het stopcontact.

2Verwijder de klep voor de kabels.

Illustratie achterzijde van de printer

3Draai de schroef los en verwijder het klepje van de SD-kaartsleuf onder een hoek.

Illustratie achterzijde van de printer

4Duw de SD-kaart in de sleuf tot ze vastklikt.

Afbeelding optionele kaart

Als u maar één SD-kaart plaatst, gebruikt u de bovenste sleuf. Plaatst u twee SD-kaarten tegelijk, gebruik dan beide sleuven. Als u de optionele VM-kaart plaatst, gebruikt u de onderste sleuf.

Als u drie of meer SD-kaarten tegelijk wilt plaatsen, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.

5Plaats het deksel van de SD-kaartsleuf over de opening, bevestig het vlak tegen de controller-kaart en zet het dan vast met de schroef.

Illustratie achterzijde van de printer

6Plaats de klep over de kabelaansluiting.

Illustratie achterzijde van de printer

7Steek het netsnoer in het stopcontact en zet de printer aan.

8Controleer of de SD-kaart goed geïnstalleerd is.

Opmerking

• U kunt via het menu van het bedieningspaneel controleren dat de SD-kaart correct geïnstalleerd is.

• NetWare-kaart: Controleer of [Actief protocol] verschijnt onder [Netwerk], in [Host interface].

• Kaart voor rechtstreeks afdrukken vanaf camera's: Als u de configuratiepagina afdrukt en deze kaart correct is geïnstalleerd, dan verschijnt "PictBridge" voor "Printertaal" in "Systeemreferentie". Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Een testafdruk maken.

• Als de kaart niet correct is geïnstalleerd, herhaal dan de procedure vanaf het begin. Als de kaart ook bij een nieuwe installatiepoging niet correct kan worden geïnstalleerd, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Raak de kaart niet aan als de printer in gebruik is. De kaart kan dan losraken, zelfs als er licht tegen wordt geduwd. Het afdekkapje van de sleuf moet weer aangebracht worden.