De geheugenuitbreidingseenheden installeren

VOORZICHTIG

• Raak de binnenkant van de controller-kaartruimte niet aan. Het kan een storing of een brandwond veroorzaken.

Belangrijk

• Voordat u de gigabit-ethernetkaart aanraakt, dient u zichzelf te aarden aan iets van metaal om u vrij te maken van mogelijke statische elektriciteit. Statische elektriciteit kan de geheugenuitbreidingseenheid beschadigen.

• Zorg dat de geheugenuitbreidingseenheid niet wordt blootgesteld aan fysieke schokken.

• Configureer de instellingen in het printerstuurprogramma voordat u de nieuwe SDRAM-module en harde schijf gebruikt.