De papierinvoereenheid bevestigen

VOORZICHTIG

• De printer weegt ongeveer 40 kg (88,2 lb.).

• Er zijn twee of meer personen nodig om de printer te verplaatsen. Houd de handvatten aan weerszijden goed vast en til de printer dan op. Wanneer u de printer onzorgvuldig optilt of laat vallen, kan dit letsel veroorzaken.

Belangrijk

• Plaats de printer niet rechtstreeks op de grond.

• Wanneer u meerdere opties bevestigd, moet u de papierinvoereenheid eerst bevestigen.

• Om twee of drie papierinvoerlades tegelijkertijd te bevestigen, moet u ze eerst op elkaar stapelen en ze vervolgens als één eenheid bevestigen.

1Schakel de printer uit en trek het netsnoer uit het stopcontact.

2Verwijder de verpakking van de papierinvoereenheid.

3Til de printer op aan de handgrepen aan beide zijden van het apparaat.

Illustratie van de printer

Houd tijdens het verplaatsen van de printer de volgende onderdelen niet vast. Doet u dit wel, dan kan dit leiden tot storingen:

• Het handvat op de standaard papierinvoerlade

• De onderkant van de handinvoer

4Er bevinden zich drie staande pennen op de optionele papierinvoereenheid. Plaats deze in de openingen aan de onderzijde van de printer en laat de printer voorzichtig zakken.

Illustratie van de printer

5Steek het netsnoer in het stopcontact en zet de printer aan.

6Druk de configuratiepagina af om na te gaan of de eenheid op de juiste manier is bevestigd.

Opmerking

• Druk de configuratiepagina af om na te gaan of de optionele papierinvoereenheid goed is bevestigd en controleer "Bijgevoegde uitrusting" op de configuratiepagina. Als de eenheid correct bevestigd is, verschijnt "Lade 1", "Lade 2", "Lade 3" en "Lade 4".

• Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Een testafdruk maken.

• Als de optionele papierinvoereenheid niet correct is geïnstalleerd, herhaal dan de procedure vanaf het begin. Als de kaart ook bij een nieuwe installatiepoging niet correct kan worden geïnstalleerd, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Om de papierinvoereenheid te gebruiken, configureert u de printeropties in "Accessoires" in het printerstuurprogramma. Voor meer informatie over "Accessoires", zie de Installatiehandleiding stuurprogramma.