Het scherm Beheerder toepassingen

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Beheerdertoepassingen.

Voor meer informatie over de handelingen die u kunt uitvoeren met dit scherm, zie "Beheerdertoepassingen".

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Toepassen]

Klik hierop om wijzigingen aan de instellingen toe te passen.

2. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

3. Lijst met instellingen

Geeft een lijst weer van de instellingen.

• Instellingen Webinstallatie

Hier kunt u de installatie van geavanceerde eigenschappen via het netwerk opgeven.

• Massa / Stapel formaatinstellingen

Hier kunt u de afmetingen specificeren van de massa en stapel voor de geavanceerde eigenschappen.

• Selecteer beschikbare functies

Specificeer of u JavaTM Platform-functies uit de lijst wilt in-/uitschakelen.

• Instellingen Web Service

Configureer hier de netwerkgerelateerde instellingen.

Opmerking

• Om [Beheerdertoepassingen] in te stellen, moet u inloggen als beheerder. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".

• U kunt de Massa / Stapel formaatinstellingen en Instellingen Web Service opgeven.