Informatie weergeven over de geavanceerde eigenschappen

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik in "Instellingen Uitgebreide eigenschap" op [Informatie Uitgebreide eigenschap].

Er verschijnt een lijst met alle geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

Voor meer details over het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap, zie "Het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap".

3Klik op het [Kenmerken]-pictogram van de geavanceerde eigenschap waarvan u de details wenst weer te geven.

Webbrowser-schermillustratie

4Controleer de informatie en klik vervolgens op [Terug].

Webbrowser-schermillustratie

5Klik op [Terug].