Overige schermen

Hieronder wordt uitleg gegeven over de volgende schermopties: [Aanvullende Opstart-instelling voor programma], [Installeer Aanvullend programma] en [Installatie Aanvullend programma ongedaan maken].

Opmerking

• De schermen [Aanvullende Opstart-instelling voor programma], [Installeer Aanvullend programma], [Installatie Aanvullend programma ongedaan maken], [Uitgebreide eigenschappen kopiĆ«ren] en [Opslaggegevens kaart kopiĆ«ren] zijn niet beschikbaar.

• Neem voor meer informatie over deze instellingen contact op met uw lokale verkoop- of servicevertegenwoordiger.