Het scherm Installeer Aanvullend programma

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Installeer Aanvullend programma.

Met dit scherm kunt u aanvullende programma's installeren.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. Bronmedia

Selecteer het opslagmedium dat u wilt gebruiken voor de installatie van het aanvullende programma.

3. [Lijst Aanvullende programma's weergeven]

Als u klikt op [Lijst Aanvullende programma's weergeven], verschijnt er een lijst met de installeerbare aanvullende programma's die zijn opgeslagen in het bronmedium (dat u selecteerde via Bronmedia).