Het scherm Installatie Aanvullend programma ongedaan maken

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Installatie Aanvullend programma ongedaan maken.

Met dit scherm kunt u de aanvullende programma's weer verwijderen.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. [Installatie ongedaan maken]

Als u klikt op [Installatie ongedaan maken] zullen de programma's, die werden geselecteerd in de lijst met aanvullende programma's, verwijderd worden.

3. Lijst met aanvullende programma's

Weergave van de status van de aanvullende programma's.

Selectie

Klik op de cirkeltjes naast de aanvullende programma's die u wilt verwijderen en klik dan op [Installatie ongedaan maken] om te beginnen met hun verwijdering.

Naam Aanvullend programma

Weergave van de naam van de aanvullende programma's.

Nr.

Weergave van het ID van elk extra programma dat is geïnstalleerd.

Status

Weergave van de status van de aanvullende programma's.

• Bezig met Startup

De aanvullende programma's zijn geactiveerd.

• Stoppen

De aanvullende programma's zijn gedeactiveerd.

• Uitstellen

De aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar staan op stand-by. U moet het apparaat opnieuw opstarten, voordat u deze eigenschappen kunt gebruiken.

Beschrijving

Weergave van korte beschrijvingen van de aanvullende programma's.

Versie

Weergave van de versie van de aanvullende programma's.