Het scherm Aanvullende Opstart-instelling voor programma

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Aanvullende Opstart-instelling voor programma .

Met dit scherm kunt u geïnstalleerde extra programma's starten en stoppen.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. [Startup/Stop]

Klik hierop om het geselecteerde aanvullende programma in te stellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen".

3. Lijst met aanvullende programma's

Weergave van een lijst met geïnstalleerde aanvullende programma's.

Selectie

Klik op de radioknop van het aanvullende programma dat u wilt instellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen". Klik op [Startup/Stop] nadat u uw keuze hebt gemaakt.

Naam Aanvullend programma

Weergave van de naam van de aanvullende programma's.

Kenmerken

Weergave van een informatiescherm over het aanvullend programma, dat u kunt openen met het [Kenmerken]-pictogram.

Nr.

Weergave van het ID van elk extra programma dat is geïnstalleerd.

Status

Weergave van de status van de aanvullende programma's.

• Bezig met Startup

De aanvullende programma's zijn geactiveerd.

• Stoppen

De aanvullende programma's zijn gedeactiveerd.

• Uitstellen

De aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar staan op stand-by. U moet het apparaat opnieuw opstarten, voordat u deze eigenschappen kunt gebruiken.

Beschrijving

Korte beschrijvingen van de extra programma's.

Versie

Weergave van de versie van de aanvullende programma's.