Tulostaminen ei käynnisty

Jos tulostaminen epäonnistuu, tarkista seuraavat:

Tarkista laitteen virta.

• [Virta]-painikkeessa ei pala valo.

Käynnistä laite.

Katso Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen.

• Virran merkkivalo ei syty tai vilku, vaikka painetaan [Virta]-painiketta.

Tarkista, onko virtapistoke kunnolla pistorasiassa.

Tarkista pistorasian toimivuus kytkemällä siihen toinen laite.

Jos ongelma jatkuu, irrota virtajohto ja ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaan.

Katso virheilmoitus.

Tarkista tulostinkuvakkeen nimi.

Jos tulostin on jaettu, varmista että kuvakkeen nimessä on enintään 32 merkkiä.

Tarkista tulostinohjaimen asetukset.

Napsauta [Asetustiedot]-välilehdellä [Tulostuslaatu] ja tarkista kohta [Vaihda väritilaa].

Tulostinohjaimen version tarkistaminen

Jos versio ei ole uusin, päivitä ohjain.

• Tulostinohjaimen version tarkistaminen Windowsissa

1. Avaa sovelluksesta [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna.

Katso [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaaminen.

2. Napsauta [Kokoonpano/lisätiedot]-välilehdellä [Tietoja].

3. Tarkista versio.

• Tulostinohjaimen version tarkistaminen Macintosh-tietokoneessa

1. Napsauta [Apple]-valikossa kohtaa [System Preferences...],

2. Napsauta [Print & Fax].

3. Valitse tulostimesi luettelosta ja napsauta [Option and Supply].

4. Tarkista versionumero [General]-välilehdeltä.

• Tulostinohjaimen version tarkistaminen.

Katso Ohjaimen päivittäminen.

• Etsi ohjaimen uusin versio internetistä.

Etsi valmistajan verkkosivulta uusin ohjain.

• Päivitä tulostinohjain.

Jos käytät Windowsia, asenna ladattu ohjain ja valitse asennusvalintaikkunassa [Päivitä nykyinen tulostinohjain].

Jos käytät Macintoshia, poista nykyinen tulostinohjain ennen kuin asennat uuden.