Ongelmia paperinsyötössä tai -luovutuksessa

Jos laite toimii, mutta paperinsyötössä on ongelmia tai paperit tukkeutuvat jatkuvasti, tarkista laitteen ja paperin tila.

Paperinsyöttö takkuilee.

• Paperiohjaimet on säädetty väärin.

Paperiohjaimet kasetissa eivät vastaa asetetun paperin kokoa. Säädä paperiohjaimet ja aseta paperi uudelleen.

Katso Paperin lisääminen.

• Paperi on asetettu väärin.

Paperi on asetettu väärin. Tarkista että paperi on asetettu oikein.

Katso Paperin lisääminen.

• Paperi on taipunutta.

Ota tulostimeen laitettu paperi ulos ja katso, onko se taipunutta. Jos on, suorista paperit niin, ettei taipuma ylitä 2 mm.

• Tulostin ei tue paperia.

Poista paperi ja vaihda se sopivaan paperiin.

Katso Sopimaton paperi.

Paperitukoksia tapahtuu usein.

• Vahvasti väritettyjen kuvien tulostus molemmille puolille.

Jos tulostettavat kuvat sisältävät yhtenäisiä värialueita, jotka kuluttavat paljon väriainetta, suosittelemme yksipuolista tulostusta.

• Laitteessa on edelleen paperitukos.

Vedä paperikasetti ulos ja avaa luovutustaso.

Useita arkkeja syöttyy kerralla.

Aseta paperi uudelleen. Poista paperi kasetista, ilmaa paperinippu ja tasaa sen reunat kopauttamalla sitä kovaa alustaa vasten. Tarkista paperikasetin ohjaimet ja laita paperi takaisin paikoilleen.

Useita arkkeja saattaa syöttyä kerralla, kun ohisyöttötasolta tulostetaan karhealle tai huonosti liukuvalle paperille.

Jos näin tapahtuu usein, käytä tulostukseen kasettia 1, 2 tai 3.

Katso Paperin lisääminen.

Vaikka paperitukos on poistettu, paperin syöttö ei toimi.

Kun laitteessa on paperitukos, poista se ja paina sitten [FormFeed].

Katso Paperitukoksen poistaminen [FormFeed]-toiminnolla.

Kasettia 2/3 ei voi valita.

Tulostinohjain ei löydä paperikasetteja 2/3.

Avaa [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna. Tarkista [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan [Lisätarvikkeet]-välilehden kohdassa [Kasetti 2/3] näytetäänkö kasetti 2/3.

Katso Asetukset [Lisätarvikkeet]-välilehdellä.

Ohisyöttötasoa ei voi valita.

Tulostinohjain ei tunnista ohisyöttötasoa.

Avaa [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna. Tarkista [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan [Lisätarvikkeet]-välilehden kohdassa [Ohisyöttötaso], näytetäänkö ohisyöttötaso.

Katso Asetukset [Lisätarvikkeet]-välilehdellä.

Paperitukos kaksipuoleisyksikössä.

Kaksipuoleisyksikkö on paikallaan, muttei lukittu kiinni.

Kiinnitä kaksipuoleisyksikkö oikein.

Katso Kaksipuoleisyksikköä ei löydy.

Huom.

• Jos Tilaseuranta antaa virheilmoituksen, noudata sen ohjeita ongelman ratkaisemiseksi. Katso Tilaseurannan virheet.