Käyttöoppaan poistaminen

Voit poistaa tietokoneelle asennetun käyttöoppaan seuraavasti.

Käyttöoppaan poistaminen [Poista asennus] -toiminnolla

1Paina [Virta]-näppäintä ja pidä sitä painettuna sekunnin ajan.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Kaikki ohjelmat].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä valitse [Ohjelmat].

3Valitse asennettu [Tuotenimi] ja napsauta [Poista käyttöohje].

4Poista käyttöopas näytön ohjeiden mukaan.

Käyttöoppaan poistaminen [Lisää/Poista ohjelmia] -toiminnolla

1Paina [Virta]-näppäintä ja pidä sitä painettuna sekunnin ajan.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjauspaneeli].

3Napsauta [Poista ohjelman asennus] kohdassa [Ohjelmat].

Windows XP- tai Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Lisää tai poista sovellus].

4Valitse asennettu [Tuotenimen käyttöopas] ja napsauta sitten [Poista asennus].

Windows XP- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Muuta/Poista].

Windows Vista -käyttöjärjestelmässä napsauta [Poista tai muuta] ja sitten [Jatka].

5Poista käyttöopas näytön ohjeiden mukaan.