Skannauskohteen määrittäminen

Tässä kerrotaan, miten kohde voidaan valita seuraavilla näppäimillä:

Pikavalintanäppäinten käyttö

Paina [Pikavalinta]-näppäintä, jolle haluamasi kohde on määritetty.

Jos haluat valita pikavalintakohteen 11–20, paina [Vaihto]-näppäintä ennen [Pikavalinta]-näppäintä.

Kuva pikavalintanäppäimestä ja vaihto-näppäimestä

[Osoitekirja]-näppäimen käyttö

1. Paina [Skanneri].

2. Paina [Osoitekirja].

3. Määritä hakutapa painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

• Hae nimellä: [Nimihaku]

Syötä osa nimestä numeronäppäimillä.

• Hae kohdeluettelolla: [Näytä lista]

Tallennetut vastaanottajat näytetään järjestyksessä.

• Hae tallennusnumerolla: [Kohdenumerohaku]

Syötä kolminumeroinen kohdenumero numeronäppäimillä. Tallennettu nimi tulee näyttöön.

• Hae sähköpostiosoitteella: [Sähköpostiosoitehaku]

Syötä sähköpostiosoite, jonka haluat hakea. Tallennettu osoite tulee näyttöön.

4. Valitse vastaanottaja.

5. Paina [OK].

[Tauko/Uudelleenvalinta]-näppäimen käyttäminen

Voit lähettää faksin viimeksi käytettyyn kohteeseen.

Tauko/uudelleenvalinta-näppäin

Huom.

• Jos haluat lisätä toisen kohteen, paina [Uusi] ja kirjoita sitten uusi sähköpostiosoite tai sen kansiopolku. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] katsoaksesi luetteloon jo lisäämäsi kohteet.

• Paina [Manual] syöttääksesi kohteen manuaalisesti. Jos haluat muuttaa kohdetta, paina [Muokkaa] ja syötä uusi kohde.

• Jos syöttölaitteessa on paperitukos, laite ei ole skannannut jumissa olevaa sivua kunnolla. Lisätietoja syöttölaitteeseen jumittuneen paperin poistamisesta, katso Paperitukoksen poistaminen syöttölaitteesta.