Sähköpostiin/FTP:lle/kansioon skannauksen perustoimnnot

Tässä kerrotaan, miten skannaustiedostoja lähetetään sähköpostitse, FTP-palvelimelle tai tietokoneelle.

Tärkeää

• Kohteet on tallennettava laitteen osoitekirjaan ennen sähköpostiin/FTP:lle/kansioon skannaamista. Lisätietoja kohteiden tallentamisesta, katso Osoitekirja.

• Kun käytät skannaus sähköpostiin -toimintoa, lähettäjän nimi on määritettävä. Lisätietoja, katso Sähköpostiviestin lähettäjän määrittäminen.

1Paina [Skanneri].

Kuva skannerinäppäimestä

Tarkista, että näytössä lukee “Aseta alkup. Valitse kohde.”.

2Aseta alkuperäinen valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

Lisätietoja alkuperäisten asettamisesta, katso Alkuperäisten asettaminen.

3Paina [Osoitekirja].

Kuva osoitekirjanäppäimestä

4Etsi kohde osoitekirjasta näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Lisätietoja skannauskohteen valinnasta, katso Skannauskohteen määrittäminen.

5Paina [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Skannaa värillisenä valitsemalla [Valinnat]-valikon [Alkuperäisen tyyppi] -kohdassa [Neliväri: teksti/kuva].

Skannaa mustavalkoisena valitsemalla [Valinnat]-valikon [Alkuperäisen tyyppi] -kohdassa mikä tahansa muu vaihtoehto kuin [Neliväri: teksti/kuva].

• Voit peruuttaa skannauksen painamalla [Tyhjennä/Seis].

• Kun käytät valotuslasia, aseta alkuperäinen valotuslasille ja paina sitten [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä. Toista, kunnes kaikki alkuperäiset on skannattu.

Kun kaikki alkuperäiset on skannattu, aloita skannaustiedoston lähetys painamalla [#].